Szemüvegek, amelyek jól állnak a vörös hajú személyeknek

Szemüvegek, amelyek jól állnak a vörös hajú személyeknek

A szemüvegvásárlás során számos szempontot szükséges mérlegelni az adottságokhoz leginkább passzoló darab kiválasztásához. Ilyen az arcforma, szem-, bőr- és hajszín. Ez utóbbi meglehetősen hangsúlyos jellemzőnk, amely befolyásolja azt is, milyen szemüvegkeret az ideális a számunkra. Mindez fokozottan igaz a vörös hajúakra. Nehezen talál a hajszínéhez passzoló szemüveget? Tudja meg, melyek azok a szemüvegek, amik jól állnak a vörös hajú személyeknek!

Valóban fontos a hajszín szemüveg vásárláskor?


Ahhoz, hogy a megvásárolt szemüveg tökéletes harmóniában legyen a viselő adottságaival, számos szempontot érdemes mérlegelni. Ilyen lehet például:

  • Keret anyaga
  • Keretstílus
  • Lencse anyaga
  • Lencsebevonatok
  • Arcforma
  • Bőrszín
  • Életmód és tevékenységek
  • Költségvetés


De vajon a hajszínt is érdemes mérlegelni a termék kiválasztása előtt? A válasz: igen! A hajszín mérlegelése segíthet abban, hogy a keret és lencse színe illeszkedjen az arc színprofiljához.

Szemüveg vásárlás vörös hajúként: mire érdemes figyelni?

Akár természetes, akár festett, a vörös haj mágnesként vonzza a tekintetet. E feltűnő szín viselői nem tudnak a tömegbe olvadni, a rájuk szegeződő szemek így azt is rögtön észreveszik, ha az éppen viselt szemüveg nem passzol tökéletesen. Milyen fazonokat és árnyalatokat válasszanak a tüzes hajkoronák tulajdonosai?


Színek

A vörös haj szinte minden változata erős, a vibráló árnyalatok pedig hasonlóan erőteljes társaságot kívánnak maguk mellé. Nyerő választás a fekete és a zöld keret – utóbbinak szinte minden árnyalata, a friss fűzöldtől az olíváig. A zöld különösen harmonikus páros a vörössel, hiszen egymást kiegészítő, komplementer színek. Tartózkodjunk azonban a sápadt, illetve a sárgás tónusú szemüvegkeretektől, amelyek fáradtabbnak mutatják az arcot és szinte elvesznek a rőt haj mellett.

Ugyancsak biztos befutó a vörösek számára a gazdag barna számos változata, így például a vörösesbarna – esetleg egy kevés arany díszítéssel -, a csokoládé, vagy a mély földszínek.

A türkiz és a kék élénk árnyalatai vibrálóan érdekessé teszik az arcot, fantasztikus ellenpólust adva a vörös hajnak. Vigyázzunk azonban - ha ennyi színt viselünk az arc közelében, akkor visszafogottan sminkeljünk és a ruhánk is legyen semleges árnyalatú, vagy egész egyszerűen fekete.

Formák

Az ideális fazonok tekintetében a vörös hajúakra sem vonatkoznak más szabályok, mint másokra – ha rőt hajkoronánk van, akkor is elsősorban az arcformánkat, illetve a frizuránkat vegyük figyelembe a választáskor. Azt viszont nem árt tudatosítani magunkban, hogy feltűnő hajszínünk miatt általában alaposabban szemügyre vesznek minket, így mindenképpen érdemes időt és energiát szánni a lehető legcsinosabb szemüveg megtalálására.


A vörös hajúakat többnyire erős személyiségnek tartják, akik szívesen vannak a társaság középpontjában. Ezért jól áll nekik minden olyan fazon, ami határozottságot sugall. A vastag keretes, fekete szemüvegek szinte biztosan jól fognak állni, ráadásul játszhatunk is a formákkal: a lágyan hullámzó, tüzes hajzuhatagot izgalmasan ellensúlyozza a szigorú, szögletes keret – e páros ellenállhatatlanul titokzatossá, kiismerhetetlenné teszi viselőjét.

Szemüvegek, amelyek jól festenek a vörös hajú személyeken

Szemüvegek vörös hajú nők számára

Valódi kihívás lehet a tökéletes szemüveg megtalálása. A folyamat megkönnyítéséhez bemutatunk három olyan darabot, ami kiemelten népszerű a vörös hajú nők körében. Szemüvegek vörös hajú nők számára:
Swarovski SK5428 szemüveg

Swarovski SK5428 szemüveg

Válassza a csillogó és egyedi megjelenésű Swarovski SK5428 szemüveget, amely tökéletes választása az extravagáns stílus kedvelőinek.

Megnézem
Dolce and Gabbana DG3346 szemüveg

Dolce and Gabbana DG3346 szemüveg

Szereti a klasszikus, de mégis korszerű formákat? Akkor a Dolce and Gabbana DG3346 szemüveg tökéletes választás!

Megnézem
VOGUE VO5421 szemüveg

VOGUE VO5421 szemüveg

A divat szerelmesei keresve sem találhatnának jobb darabot, mint a VOGUE VO5421 szemüveg vörös tincseikhez. A fekete keretes szemüveg kiválóan egészíti ki a vöröses árnyalatokat.

Megnézem

Szemüvegek vörös hajú férfiak részére

Nehezen talál a hajszínéhez illeszkedő modelleket? A következőkben felsorolunk pár népszerű terméket, amely jól mutat vörös hajú férfiakon. Szemüvegek vörös hajú férfiak részére:
Oakley OX8032 szemüveg

Oakley OX8032 szemüveg

A sportos stílusú Oakley OX8032 szemüveg négyzet formája remekül illik több arcformához is. Fekete, műanyagból készült kerete kiválóan fest vörös hajú férfiakon.

Megnézem
Ray-Ban RX4362V szemüveg

Ray-Ban RX4362V szemüveg

A divatos stílusú, lehengerlő megjelenésű Ray-Ban RX4362V szemüveg tökéletes választás azok számára, akik az elegáns szemüvegeket kedvelik. A fekete keret jól illeszkedik a vörös hajszínhez.

Megnézem
Ray-Ban RX7199 szemüveg

Ray-Ban RX7199 szemüveg

Laza megjelenésű, hajszínéhez illeszkedő szemüvegkeretet keres? Akkor a Ray-Ban RX7199 szemüveg tökéletes választás!

Megnézem

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került