Unofficial: lehengerlő stílus, elérhető ár

Unofficial: lehengerlő stílus, elérhető ár

Szeretné sokszínű személyiségét kifejezni divatos kiegészítőkkel? Rajong a nem mindennapi viseletekért? Ismerje meg az Unofficial Your Chosen Crowd nevet viselő kollekcióját! Az egyedi megjelenésű designkeretekkel feldobhatja outfitjét és kitűnhet a tömegből. Szerezze be saját egyedi megjelenésű Unofficial napszemüvegét vagy szemüvegét!

Miért lehet tökéletes választás az Unofficial márka?

1. Egyedi megjelenés

Az Unofficial márka kínálatában elérhető napszemüvegek és szemüvegek garantáltan egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjének. A brand bátor darabjai felkavarják az állóvizet és mernek szakítani a divatkonvenciókkal. Fejezze ki egyediségét és tegye még különlegesebbé szerelését az Unofficial szemüvegkeretekkel!


2. Lehengerlő stílus

Rajong az extravagáns kiegészítőkért? Imádja a látványos szemüvegeket és napszemüvegeket? Az Unofficial szemüvegek és napszemüvegek garantálják a lehengerlő megjelenést. Legyen szó egy szórakozással töltött estéről vagy egy tanulással töltött egyetemi napról, az Unofficial kiegészítőkkel biztosan a figyelem középpontjában lesz.


3. Maximális komfort

Az ergonomikus kialakításnak és beépített zsanéroknak köszönhetően egész napos viselés mellett is élvezheti a maximális kényelmet az Unofficial szemüvegkeretekkel. Így nem szükséges a páratlan megjelenés és a kényelem között döntenie.


4. Elérhető árak

Az Unofficial márka számára fontos cél, hogy a divatos megjelenés mindenki számára elérhető legyen. Így az egyedülálló dizájnhoz kedvező ár társul.


5. UV-védelem a szem egészségéért

Az UV-sugárzás, melynek elsődleges forrása a nap, rövidebb hullámhosszal rendelkezik, mint a látható fény. Nemcsak a bőrünkre, hanem a szemünkre is káros. Míg a napon töltött idő csökkentésével és kozmetikai termékekkel megóvhatjuk bőrünket, addig szemünk egészségének fenntartásához elengedhetetlen az UV-szűrős szemüveg és napszemüveg használata. Az Unofficial napszemüvegek mindegyike 100%-os UV-védelmet biztosít az ép látás megőrzése érdekében. 


Az Unofficial Your Chosen Crowd kollekció izgalmas darabjai bárki számára jó választást jelenthetnek. Ismerje meg a stílusos Unofficial szemüvegeket és napszemüvegeket!

Unofficial Your Chosen Crowd kollekció darabjai

Női szemüvegek:
Unofficial UNOF0342 szemüveg

Unofficial UNOF0342 szemüveg

Kedveli az elegánsan stílusos, fém keretes szemüvegeket? Akkor az Unofficial UNOF0342 szemüvegben nem fog csalódni! Ez a macskaszem formájú szemüveg remekül illik több arcformához is.

Megnézem
Unofficial UNOF0305 szemüveg:

Unofficial UNOF0305 szemüveg:

A rozé arany színű, fémkeretes Unofficial UNOF0305 szemüveg nagyobb keret mérete tökéletesen illik a feminin arcvonásokhoz.

Megnézem
Unofficial UNOF0492 szemüveg

Unofficial UNOF0492 szemüveg

A steampunk divatjegyeket hordozó Unofficial UNOF0492 szemüveg fémkerete a lencse felső részét szabadon hagyja. Tegye még különlegesebbé megjelenését az egyedi szemüvegkerettel!

Megnézem
Női napszemüvegek:
Unofficial UNSF0210 napszemüveg

Unofficial UNSF0210 napszemüveg

Imádja a vintage modelleket? Akkor ez a macskaszem napszemüveg elnyerheti tetszését. A feminin íves, zöldes-barnás keret és a vastag szárak egyedi kombinációja jól mutat bármely arcformán.

Megnézem
Unofficial UNSF0233 napszemüveg

Unofficial UNSF0233 napszemüveg

Az Unofficial UNSF0233 napszemüveg kiváló választás azoknak, akik egy nőies, púder színű modellre vágynak. A divatos napszemüveg jól kombinálható lenge ruhákkal és őszies, bézs pulóverekkel.

Megnézem

Milyen Unofficial szemüvegkeret illik az arcomhoz?

Azt, hogy milyen szemüveg illik az arcához, leginkább a fejforma határozza meg. A következőkben röviden összefoglaljuk a legfontosabb szempontokat, melyeket használhat az ideális Unofficial szemüvegkeret megtalálásához.

  • Gyémánt alakú arc: A gyémánt arcformára szélesebb arccsont, szélesebb homlok és állkapocs jellemző. Ehhez az arcformához legjobban a szögletes, kerek és macskaszem modellek passzolnak.
  • Kerek arcforma: Azonos magasságú és szélességű kerek arccal kiválóan kombinálható a keskeny, szögletes, ovális és hatszögletű szemüvegkeret.
  • Ovális alakú arc: Amennyiben ívelt és harmonikus arca van, bármely szemüveg forma remekül illeszkedik arcához. Ilyen esetben a fenti lista összes terméke egyformán jó választás lehet.
  • Szív alakú arc: Amennyiben szélesebb a homloka, mint az arca, válasszon szögletes, téglalap alakú vagy kerek szemüveget. Ezek a formák illeszkednek leginkább vonásaihoz.
  • Szögletes arcforma: A szögletes arc esetén a homlok és az állkapocs azonosan széles. Ehhez az arcformához a legjobban a macskaszem, pilóta és díszesebb szemüvegkeretek illeszkednek.
Férfi szemüvegek:
Unofficial UNOM0259 szemüveg

Unofficial UNOM0259 szemüveg

Munkahelye megköveteli az elegáns viseletet? Ilyenkor sem kell lemondania az extravagáns kiegészítőkről. Az Unofficial UNOM0259 szemüveg segítségével kombinálhatja a visszafogott megjelenést és az egyediséget.

Megnézem
Unofficial UNOM0354 szemüveg

Unofficial UNOM0354 szemüveg

Ha jobban kedveli a színes és barátságos darabokat, akkor pedig tekintse meg az Unofficial UNOM0354 szemüveget!

Megnézem
Férfi napszemüvegek:
Unofficial 0UO5096 napszemüveg

Unofficial 0UO5096 napszemüveg

A futurisztikus dizájnú Unofficial 0UO5096 napszemüveg science fiction filmeket idéző megjelenése valódi tekintetmágnesként szolgál. Ezzel a szemüveggel lehetetlen beolvadni a tömegbe.

Megnézem
Unofficial UNSM0144 napszemüveg

Unofficial UNSM0144 napszemüveg

Imádja a 2000-es évek retró stílusát? Ez esetben az Unofficial UNSM0144 napszemüvegben nem fog csalódni. Az R&B divatot idéző modellel bármely retró outfit feldobható.

Megnézem
Unofficial UNSU0176 napszemüveg

Unofficial UNSU0176 napszemüveg

Olyan kiegészítőt keres, amely a rave partyk atmoszféráját idézi? Akkor tekintse meg az egyedi formájú, neon színű Unofficial UNSU0176 napszemüveget!

Megnézem
Üzlet keresés

Cikk ajánló – cikkek

A szív alakú archoz passzoló szemüvegtípusok

A szív alakú archoz passzoló szemüvegtípusok

A szemüvegkeret kiválasztásakor fontos, hogy kellő figyelemmel megvizsgálja az arcvonásait. Ha a tükörbe nézve azt látja, hogy az arc legszélesebb pontja a homlok és a vonások az áll és az állkapocs irányába szűkülnek, akkor nagy valószínűséggel Önnek fordított háromszög, avagy szív alakú arca van. Mire érdemes ilyenkor odafigyelnie? Elsősorban a markáns karakterjegyek lágyítására!
Tovább

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került