NÉLKÜLÜK NINCS DIVAT

NÉLKÜLÜK NINCS DIVAT

Kinek köszönheti Cate Blanchett lehengerlő stílusát és miért mindig olyan csodás Jessica Chastain? Kinek a nevéhez köthető, hogy Viola Davis Oscar-gálán viselt ruhájától felrobbant az internet? Nem másnak, mint Elizabeth Stewartnak, aki az egyik legsikeresebb stylist a szakmában.

A már említett nagy nevek mellett ő öltözteti Hollywood új kedvencét, a Wonder Woman sztárját, Gal Gadot-t, illetve a bájos és tehetséges Amanda Seyfriedet is. Stewart az egyik legkeresetteb stylist a szakmában, híresen rendezett és céltudatos. Csak a tökéletessel elégszik meg, ami azt jelenti az olvasatában, hogy egy sztár megjelenése akkor teljes, ha mind két fél 100%-osan elégedett. Viccelődnek is vele rendszeretete kapcsán, de ezt divatszerkesztői múltjára fogja. Ő volt a New York Times divatszakértője és újságírója 14 éven keresztül és ő öltöztette a legnagyobb sztárokat, innen is jön a sok-sok szakmai kapcsolata. Stílusa elegáns és frappáns, imádja a jó szabású ruhadarabokat, a nőies megjelenést és a maszkulin kiegészítőket. Nem hiányozhat outfitjéből a védjegyének számító, klasszikus, feketekeretes szemüveg sem, amelyet minden alkalommal hatalmas mosollyal visel.

Kép forrása: https://pmcwwd.files.wordpress.com/2015/11/elizabeth-stewart-stylemaker02.jpg

Hogy kiről tweeteltek a legtöbbet a 2017-es Oscar-díjátadón? Nem másról, mint Viola Davis-ről, aki hazavitte a legjobb mellékszereplőnek járó szobrocskát is. Nem csak a színésznő zseniális alakításáról szólt a közvélemény, hanem a színésznő lélegzetelállító, Armani Privé estélyiruhája is hatalmas elismerést kapott, amelyet az elismert stylistnak köszönhetett.

Kép forrása: http://cdn3.thr.com/sites/default/files/imagecache/1024×1537/2017/03/THRElizabethStewartandViolaDavis_01_Inside_0098v20.jpg; https://fivezero.ca/photos/misc/oscars-2017-red-carpet-viola-davis-armani-prive.jpg

A két Oscar jelöléssel büszkélkedő Jessica Chastain is Elizabeth Stewartnak köszönheti ikonikus stílusát. A káprázatosan szép és tehetséges vörös színésznő megjelenése mindig kifinomult és bevállalós. Szeret kockáztatni, de be is jön neki, Stewart szerint ennek oka, hogy akinek van önbizalma és egyénisége azon minden jól áll, így van ez Chastain esetében is, aki az Old-Hollywod glam kortárs megtestesítője, ezért stylistja igyekszik ezt a napszemüvegviselési szokásaiban is megjeleníteni. Olyan klasszikus és retro darabokat választ számára, mint az oversized, kerek fazon vagy egy elegáns és szögletes keret.

Képek forrása: https://marieclaire.hu/uploads/2017/06/Jessica-Chastain-Prada.jpg; https://i.pinimg.com/originals/80/c9/3b/80c93b18fcec68bf0f87e7cee4a8808d.jpg

Elizabeth Stewart egyik kedvenc ügyfele nem más, mint a kétszeres Oscar-díjas, ausztrál színésznő, Cate Blanchette. Stewart szerint Cate-nek bármi jól áll, ráadásul imád izgalmas és innovatív ruhadarabokat viselni. A stylist szerint a jó megjelenés kulcsa nem csak a jó tervező, hanem a tökéletesen személyreszabott ruhadarabok, ezt a szabályát mindig hangoztatja és saját öltözködésében is alkalmazza. Stewart a kiegészítőknél sem adja alább, igazán elkapja Blanchette stílusát és olyan napszemüvegeket választ számára, amelyek átadják a színésznő elegáns és klasszikus, de egyben bevállalós és innovatív megjelenését.

Képek forrása: https://pmcwwd.files.wordpress.com/2015/11/fs-net-a-porter09.jpg; https://media.toofab.com/2016/02/27/2016-02-gettyimages-512710148-master-1000w.jpg; http://tomandlorenzo.com/wp-content/uploads/2017/09/Cate-Blanchett-Giorgio-Armani-Spring-2018-Fashion-Show-Front-Row-Tom-Lorenzo-Site-4.jpg