A Stílus Brigádról

Napjainkban a szemüveg már nem csupán egy látást javító eszköz, hanem a mindennapi öltözködésünk egyik legmeghatározóbb kiegészítője, mely kiteljesíti viselője egyedi stílusát.

Egy jól megválasztott modellel tökéletessé tehetjük megjelenésünket, míg egy, az öltözködésünkhöz kevésbé illő darabbal a legjobban sikerült összeállítás sem érheti el a kívánt hatást.

Mivel a divat és a különböző stílusok világában nem is olyan könnyű eligazodni, a Vision Express megalapította a Stílus Brigádot három, a szakmában már elismert személyiség segítségével.

Lakatos Márk stylist, Tomcsányi Dóri és Godena-Juhász Attila divattervezők, valamint alkalmi vendégbloggereik küldetése, hogy tippekkel és tanácsokkal segítsenek mindenkinek megtalálni a saját személyiségéhez és stílusához illő – vagy épp azt meghatározó – modellt. A Stílus Brigád tagjai hétről hétre új témákkal és inspiráló ötletekkel állnak elő, így könnyítve meg a szemüvegválasztást.

Bejegyzéseikben olvashatunk divattrendekről, stílusirányzatokról, újdonságokról ugyanúgy, mint egyedi alkalmakhoz ajánlott szemüvegekről, adott arcformához, frizurához és hajszínhez passzoló keretekről, vagy épp a sztárok kedvenc viseleteiről. A cikkek mellett megtaláljuk a Vision Express nemzetközi divatmárkákat felvonultató kínálatának kapcsolódó termékeit is, melyek azonnal fel is próbálhatók online, vagy megvásárolhatók a Vision Express üzleteiben.