Godena-Juhász Attila Stílus Brigád profilkép

A fesztiválozásra érdemes felkészülten érkezni, ezért hasznos, ha átgondolod mire lehet szükséged egy egész napos bulizás során. Múlt héten a női szakasznak, most pedig a férfiaknak állítottunk össze egy komplett túlélőcsomagot erre az eseményre.

 

Kép forrása: https://cfc.polyvoreimg.com/cgi/img-set/.sig/htbityqjiy0AJGeK1rjQ/cid/221841922/id/XELvrbU_5xGs6GoHpQKH7g/size/c1024x789.jpg

Válassz egy jó fazont! (1)

Ha szükséged van valamilyen látásjavító eszközre, akkor ha teheted mellőzd a kontaktlencsét. Helyette válassz egy vagány szemüvegkeretet, amelyet a nap során könnyedén megtisztíthatsz a portól és az egyéb szennyeződésektől.

Létfontosságú kiegészítő (2)

Napszemüveg nélkül el se indulj fesztiválozni, hiszen ez alapkiegészítő egy ilyen típusú eseményen. Egy vagány napszemüveg outfited éke lehet, ráadásul búcsút inthetsz a hunyorításnak is.

Védd a kereteket! (3)

Fontos, hogy mindig legyen nálad egy tok, amelyben tárolni tudod az éppen használaton kívüli darabjaidat. Védd a szemüveged és napszemüveged lencséit, ezzel megőrizve minőségüket, hogy a fesztiválszezon lezárulta után is változatlanul tudjanak szolgálni téged.

Jó, ha van (4)

Egy csomag rágógumi mindig jól jön a fesztiváli forgatagban, felfrissít és még társaidat is megkínálhatod belőle. Nincs vonzóbb egy felkészült fiatalembernél.

Stílusos tárolás (5)

Hasznos, ha magaddal viszel egy vagány hátizsákot és nem csak a zsebeidet használod. Nem kell aggódnod, hogy elfér-e a rágó, a zsepi vagy akár egy pulcsi éjszakára, hiszen egy táskában minden apróságnak lesz helye.

Minimális pipere (6)

Nem csak a nők bőre érzékeny az erős napsugarakra és káros UV-ra, hanem a férfiaké is. Szerezz be egy utazó méretű naptejet, vagy kérj mintát drogériákból, hogy be tudd kenni magadat és rákvörös helyett inkább bronzos színed lehessen a nap végére. Ugyancsak hasznos egy kis flakon antibakteriális gél is, ha esetleg nem lenne lehetőséged kezet mosni.

Ne maradj le semmiről! (7)

Egy óra mindig jól jön, főleg, ha olyan feszített a menetrend, mint egy fesztiválon. Viselj karórát és ne maradj le a kedvenc koncertjeidről!

Stílusos és hasznos (8)

A kalap nagyon egyedi kiegészítője lehet megjelenésednek, amely amellett, hogy divatos és trendi, még hasznos is, hiszen védi a fejbőrödet és arcodat a naptól.

Kép forrása: http://cnl.h.cdn.cosmopolitan.nl/assets/16/42/1600x800/landscape-1476974998-couple.jpg