Jó, ha felkészülten érkezel a fesztiválra így minden helyzetre lehet valami megoldásod. A megfelelő túlélő csomag szemüvegesként kulcsfontosságú lehet és elképesztően hasznos is. Íme, az én javaslatom most a hölgyeknek:

Kép forrása: https://cfc.polyvoreimg.com/cgi/img-set/.sig/54ixsa8aD7iDViGSVateg/cid/221700207/id/zKJs3hM65xG7fvsGpQKH7g/size/c1024x594.jpg

Poros terep (1)
 

Ha kontaktlencsével készülsz a fesztiválozásra, mindenképpen vidd magaddal a tartóját és egy kis extra folyadékot, ha esetleg valami baleset történne. Ha poros lesz, vagy leönt valaki, akkor nem árt, ha rendelkezésedre áll a higiénikus megoldás. Ilyen extrémebb esetekben, mint a fesztivál, az sem árt, ha van nálad egy napi cseréjű pótlencse is, biztos, ami biztos.

Láss tisztán! (2)
 

Ha szemüveges vagy, akkor válassz egy vagány darabot erre az alkalomra és mindenképpen vigyél magaddal tokot is, amelyben biztonságosan szállíthatod a keretedet.

Szemedbe süt a nap? (3)
 

Szerezz be egy szuper napszemüveget a nappali bulizáshoz, amely amellett, hogy védi a szemedet a káros UV sugarakkal szemben, még trendi kiegészítője is lesz az outfitednek. Idén a színes lencséjű darabok mindent visznek, de a klasszikus vagy az oversized darabok is trendinek számítanak.

Meg ne pirulj! (4)


A káros UV sugarak és a napfény leginkább a bőrödre jelent veszélyt, ezért mindenképpen készülj fel annak védelmére. Én a védőfaktoros CC krémet javaslom, amely a meleg időben szerencsés választás, hiszen nem olyan nehéz, mint egy alapozó, hidratál, ráadásul véd a napsugarakkal szemben. A testedre pedig egy kellemes és könnyű napvédő sprayt javaslok.

Forró a helyzet (5)


A napfény egy dolog, a másik kellemetlenséget a magas hőmérséklet okozza. Ráadásul egy koncerten exponenciálisan nő a hőfok, emiatt elkenődhet a sminked, izzadsz és rossz lesz a közérzeted is. Erre is van egy tippünk, hűtsd le magad vízpermettel és legyezővel! Drogériákban, vagy háztartási boltokban tudsz beszerezni szórófejes üvegcséket, hasonlóakat, mint amelyekkel otthon a növényeidet ápolod, csak kisebb méretűek. Ezzel felfrissítheted magadat és kiegészítve egy legyezővel máris elviselhetőbb a forróság.

Fő a higiénia! (6)


A fesztiválok egyik legbosszantóbb pillanata, amikor a nyilvános illemhelyiségeket kell használnod. Ha van nálad nedves törlőkendő és antibakteriális folyadék, akkor ez a kényelmetlenség sem szabhat gátat a felhőtlen bulizásnak.

Kép forrása: http://fashionandsweets.com/ckfinder/userfiles/images/03-coachella-street-style-04.jpg