Mikor az ember megtudja, hogy a herceg megtalálta a hercegnőt, minden bizonnyal lázba jön. Amikor a herceg nem más, mint Harry, akkor bizony borítékolható az őrület! Ismerjétek meg Meghan Markle-t, az inspiráló ikonok sorozatunk második szereplőjét, aki lehet, hogy hamarosan az angol királyi család tagja lesz!

Meghan a Suits című amerikai sorozatnak köszönheti hírnevét, ez volt az első igazán fontos szerepe, amellyel kivívta a filmkritikusok dicséretét. Viszont míg ez az áttörés nem történt meg, Meghan kaligráfusként kereste a kenyerét és jelentéktelen szerepeket vállalt el sokadrangú szappanoperákban.

Kép forrása: http://i.imgur.com/QuQIqVc.png

Bár nem kényszerült volna rá, hogy dolgozzon, hiszen édesapja Emmy-díjas világosító, a színésznő fontosnak tartotta, hogy önmaga ura legyen, és ne függjön másoktól. Egy interjúban elmondta, hogy sosem akart olyan lány lenni, aki teadélutánokra és csacsogós ebédekre jár, egy dolgozó és kitartó nő akart lenni, aki két lábbal áll a földön. A színésznőnek nem ez volt az egyetlen szellemes gondolata, hiszen a Briliáns elmék (Suits) sikerét követően fontosnak találta, hogy hallassa a hangját több fontosabb témával kapcsolatban is. Édesapja kaukázusi, édesanyja pedig afro-amerikai, és egy idő után eljutott arra a felismerésre, hogy ki kell állnia és fel kell vállalnia a kevert etnikumát büszkén és erőt sugározva, ezzel ösztönözve a társadalmat az elfogadás fontosságára, illetve az előítéletek megszüntetésére.

Kép forrása: http://ghk.h-cdn.co/assets/16/28/980x490/landscape-1468255573-meghan-markle.jpg

Meghan különböző jótékonysági szervezetekkel többször is járt Afrikában, ahol menekülttáborokat látogatott meg, de járt Afganisztánban is, hogy beszéljen az ott állomásozó katonákkal. A karitatív tevékenységét édesanyja ösztönözte, aki szociális munkásként tevékenykedik. Meghan elmondása szerint édesanyja olyan világpolgárnak nevelte, aki képes nyitott szemmel járni a világban, és ha valami szörnyűséget, fájdalmasat lát, nem csukja be a szemét, hanem tudomásul veszi a problémákat, hiszen csak így találhat rá megoldást.

Képek forrása: https://www.instagram.com/p/BL9B1ywg3Ms/; https://www.instagram.com/p/BL8ci5pAys9/; https://www.instagram.com/p/BJzk3UagrMO/

Igyekszik, hogy ne szálljon fejébe a hírnév és egy igazán megközelíthető karakternek tartja magát. Szívesen kommunikál a közösségi csatornákon keresztül és életmód blogot is vezet. Egyszerre kommunikál a karitatív tevékenységéről és gasztro szenvedélyéről.

Képek forrása: https://www.instagram.com/p/BMPrmkjgHQL/ ; https://www.instagram.com/p/BL6nPzQAsPj/; https://www.instagram.com/p/BH8amN0A-ai/

Sokan írták, hogy már a fentebb leírtak alapján is kiváló hercegnő rezümével rendelkezik, de ha még Meghan ízlésével is megismerkedtek, akkor rögtön elindulnak az esküvői harangok a fületekben. Markle stílusa kifinomult és pont olyan emberi, mint azt gondolnátok. Kedveli, a letisztult és elegáns ruhadarabokat, de nem riad meg a feltűnőbb statement daraboktól sem. Meghan szemüveget csak a Suits című sorozatban visel, viszont napszemüvegek terén mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni a stílusát. Imádja a nőies napszemüvegeket és a klasszikus Ray-Ban kereteket is előszeretettel viseli.

Képek forrása: https://www.instagram.com/p/BH5M5dVARNs/; https://www.instagram.com/p/BGN0V67GBKk/; https://www.instagram.com/p/BFFMgIfGBJp/ ; https://www.instagram.com/p/BEUXpYomBIj/; https://www.instagram.com/p/BEPRlrmmBI4/ ; https://www.instagram.com/p/BL7DLzNAMIw/; https://www.instagram.com/p/BMAI_6cA3xN/ ; https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b6/40/bc/b640bcbae60ad1d64eddd363eb55e5d8.jpg; http://assets.matchesfashion.com/content/mf/ISSUES/2015/WOMENS/MAY/0506/ww-promos/0506-ww-mm-3.jpg