Bulizni általában éjjel szoktunk, ilyenkor pedig nem ajánlott a sötétített lencsék viselése, de azért vannak olyan alkalmak, amikor nem maradhatnak otthon az igazi, Elton Johnt megszégyenítő kincsek sem. Idén szilveszterkor repüljünk vissza a diszkó fénykorába!

William Earl „Bootsy" Collins a ’70-es években kezdte funkzenei pályafutását. Azóta is imádja a partiszemüvegeket, és rendszeresen mutatkozik funkys gyűjteményének legcsillogóbb darabjaiban, ha fellépésekről van szó. A csillag az egyik kedvenc motívuma, amit egészen változatos formában tud alkalmazni nem csak a lencséken, de a fellépőruháin is.

STOP! Hammertime! Erre a szemüvegre sokan emlékezhetnek – hiszen MC Hammer előszeretettel viselte ezt a Cazal 858-as modellt a ’80-as években, pályafutása csúcsán. Különlegessége, hogy manapság már szinte lehetetlen beszerezni: 1987-ben gyártották a németországi Passau-ban, és azóta sem készült belőle több. Ti felvennétek a szilveszteri buliba, vagy inkább páncélszekrényben tartanátok ezt a méregdrága darabot?

Az Egyesült Államokban imádják a látványos show-kat, így nem csoda, hogy a pankráció is nagy népszerűségnek örvend. A nemrég elhunyt Randy „Macho Man” Savage az egyik legismertebb arc volt a ringben, aki előszeretettel mutatkozott ebben a meglepő darabban – tutira nagy sikert aratna benne bárki egy igazi retro-partin is! 

Szintén nagy feltűnést kelthettek a szilveszteri bulin, ha Geordi La Forge Star Trekes szemüvegében tervezitek az entrét. Ez a kiegészítő arra szolgált, hogy a történet szerint vak szereplőt segítse a látásban, de valószínű, hogy a színészt inkább akadályozta benne – legyetek hát ti is is óvatosak a táncparketten!

A Valentino divatház kézmodelljeként is helyt álló világhírű fotós, Terry Richardson szintén a szemüvegek nagy rajongója. A japán Vogue címlapjára is dolgozó Terry kedvenc kiegészítője visszarepít bennünket a ’70-es évek oversize szemüveges retro világába. Ezt a klasszikus formát most a Moscot dobta piacra „The TERRY” néven, átlátszó és sötétített lencsés verzióban, amire rengeteg celeb le is csapott Justin Biebertől Kate Mosson át egészen Miranda Kerrig. Ha a sztárok bevállalták, ti sem nyúlhattok vele mellé!

Lana del Reyről már tudjuk, hogy szereti a ’70-es éveket, az oversize, túlzó darabokat, így nem meglepő választás tőle egy ilyen, száj alakú fazon sem. A legtöbb embernek nem ajánlanám hétköznapokra, de divatőrült szemüveges hölgyeknek sose jön rosszul egy ennyire meglepő darab a tarsolyban! 

Ha már partiztok, engedjétek el magatokat! Vállaljatok be szokatlan kiegészítőket, ruhákat, cipőket, de csakis olyanokat, amiben még önmagatok vagytok, mert egy buliban senki nem szeret feszengeni.

Képek forrása: 

allynscura.blogspot.com

www.axeaboutme.com

lifeasmodernwife.com

http://blog.weloveglasses.com/

www.sobaka.ru