A-LISTÁS STYLIST

A-LISTÁS STYLIST

Hatalmas sztárokat öltöztet és legnagyobb ügyfele nem más, mint Emma Stone, aki immár 11 éve támaszkodik a világ egyik legsikeresebb stylistjára, Petra Flannery-re.

Flannery egy modellügynökség képviselőjeként kezdte pályafutását, ahol megalapozta az üzleti tudását és hatalmas kapcsolatrendszerét is. Hamar felismerte, hogy az üzleti életen túl a kreatív oldalát is szeretné fejleszteni, ezért hátrahagyva sikeres karrierjét egy stylist asszisztenseként kezdett el dolgozni, így szerezte legelső komoly ügyfelét is, akit a 2010-es Oscar-gálára öltöztetett fel.

Kép forrása: https://vg-images.condecdn.net/image/R3QE69QYyJP/crop/810

Petra egyik első kliense nem más, mint a gyönyörű Zoe Saldana, aki mostanság a Galaxis őrzőivel ért el sikereket, de ő játszik az Avatar című filmben és annak még öt folytatásában is. A színésznő ízlése egészen sajátos, hiszen kedveli az extravagáns ruhadarabokat, de mégis inkább a laza megjelenés híve. Petra Flannery igyekszik kielégíteni Saldana igényeit és megpróbálja lezser stílusát olyan ruhadarabokkal vagy kiegészítőkkel ötvözni, amelyektől a színésznő megjelenése különlegesebbé válik. Zoe egyik legkedvesebb kiegészítője pedig nem más, mint a szemüveg, azon belül is egy ocelotmintás cat-eye, vagy egy kerekített fazonú, fekete darab.

Képek forrása: https://i.pinimg.com/736x/cb/26/5e/cb265e3c223302c048cf55704ca27bbb–casual-work-outfits-denim-outfits.jpg; https://i.ytimg.com/vi/RP7bZPFYtMY/maxresdefault.jpg;

Emma Stone az Oscar-díjat egy személyre szabott Givenchy estélyiben vehette át, amely amellett, hogy csodálatosan állt a színésznőn még történelmi pillanat is volt, hiszen utoljára Audrey Hepburn viselte a divatház ruháját a díj átvételekor. Persze a választás nem volt véletlen, hiszen Flannery tudatosan csempészte bele ezt a darabka történelmet Stone megjelenésébe. Emma és Petra már több, mint 10 éve dolgoznak együtt, ezalatt az idő alatt pedig a színésznő és a stylist egyaránt rengeteget változott, amit leginkább Stone stílusán tudunk felfedezni. A színésznő szereti a vintage ruhadarabokat, de imádja a letisztult, kissé maszkulin outfiteket is. Flannery leginkább kerekded, cicás napszemüvegeket választ Emma számára, a szemüvegek terén is inkább a nőies, finom darabokat preferálja.

Képek forrása: http://urglamour.com/wp-content/uploads/2016/04/emma-stone-8.jpg; https://i.pinimg.com/736x/8c/48/dc/8c48dc13c892bcf2c561ae777c706233–emma-stone-street-style-emma-stone-style.jpg; http://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/photos/emma-stone/grocery-shopping-in-malibu/Emma-Stone:-Grocery-Shopping–12-662×993.jpg

Ha nem lenne elég ennyi A-listás színésznő, akkor jöjjön Flannery harmadik ügyfele, aki nem más, mint az ötszörös Oscar-jelöléssel büszkélkedő Amy Adams. A színésznő stílusa elképesztően nőies, kedveli a romantikus ruhadarabokat, de a maszkulinabb outfitek is kiemelik erős személyiségét. Petra is igyekszik elkapni Adams sokoldalú nőiességét és ez a napszemüveg választásnál is megjelenik. Adams csodásan mutat egy oversized, klasszikus fazonban, illetve egy retro hangulatú, kissé férfias napszemüvegben is.

Képek forrása: http://stylenoted.com/wp-content/uploads/2014/09/amy-adams-blue-max-mara-dress02.jpg; http://cdn-img.instyle.com/sites/default/files/1472667486/083116-Amy-Adams-Embed.jpg