Kiemelt ajánlatunk

TÉLI VÁSÁR AKCIÓ

Az igazi csoda a részletekben rejlik, így van ez a téllel is. Tökéletesítse látását most a Vision Expressben, hiszen szemüvegkereteinket most akár 50%* kedvezménnyel, szemüveglencséinket pedig akár 40%* kedvezménnyel vásárolhatja meg!

Akció időtartama: 2020. január 3 – február 6.

*Az itt megjelenő termékeket teljes fogyasztói áron tűntetjük fel.

HUGO

HGO HG 1018 086 5217 1010018372 Férfi 39990 Ft

RAY BAN

RBN RY1586 3775 4716 1020003431 Gyerek 27990 Ft

TOMMY HILFIGER

THF TH 1588 C9A 5016 1000024876 Női 43990 Ft

A Téli Vásár kedvezményei:

 1. Szemüvegkeretek: Egyes modellekre 10%, 30%, 50% kedvezmény.
 2. Szemüveglencsék és felületkezeléseik:
  • a, 40% kedvezmény bármely általunk forgalmazott progresszív (általános és munkaprogresszív is! de bifokális nem) szemüveglencsére.
  • b, 30% kedvezmény a Vision Express Optima 1.6 (HP 60A3 + ennek a receptúra lencséjére is vonatkozik) ill. minden ettől magasabb törésmutatójú műanyag, egyfókuszú vékonyított szemüveglencsére.
  • c, 20% kedvezmény a Vision Express Comfort (HP 60N3 + ennek a receptúra lencséréjre is vonatkozik!) + Vision Express Relax lencse + műanyag fényre sötétedő szemüveglencsére + polárszűrős szemüveglencsére + Vision Express Normal Sun, Vision Express Comfort 1.6 Sun + 1.5 és 1.6 törésmutatójú Tükrös lencsék
 3. Napszemüvegek: Egyes modellekre 10%, 30%, 50% kedvezmény.

Az akció további szabályai:

 • A szemüveglencsére vonatkozó Téli Vásár kedvezmények csak keret és lencse együttes vásárlása esetén érvényesek, így hozott keretben történő lencsecsere esetén a Téli Vásár szemüveglencsére vonatkozó kedvezményei nem érvényesíthetők.
 • A Vision Express Comfort, a Vision Express Relax és a Vision Express Optima 1.6 típusú szemüveglencsék csak a gyártók által meghatározott dioptriatartományokon belül rendelhetők.
 • Az akcióban résztvevő szemüvegkeretek és napszemüvegek kedvezmények szerinti besorolásáról a terméken elhelyezett százalékos matricák adnak tájékoztatást, de az adott szemüvegkeret, illetve napszemüveg eladási árát mindenkor a bolti pénztárgép adatai határozzák meg.
 • 2/b) számú ajánlat 30% kedvezménye a következő típusú lencsék rendelése esetén érvényesíthető: HP 60A3,
  HP 60A0+köt.bevonat, HP 67A0, HP 67A4, HP 67E0, HP 74A4, RO 74A4, RO 74A0.
 • 2/c) számú ajánlatban a következő szemüveglencsék megrendelése esetén érvényesíthető a 20% kedvezmény:
  HP P5B0, HP P5G0, HP P5R0, HP 60N3, HP 60N0+köt.bevonat, HP 50RL, HP 50RH, HP 60RL, HP 60RH,
  HP 67RL, HP 67RH.
 • A felsorolt termékcsoportokon kívül semmilyen más termék, szolgáltatás nem vesz részt az akcióban.
 • A szemvizsgálatra, a becsiszolási díjra és a Vision Express Plusz Garanciára nem érvényesíthetők a Téli Vásár engedményei.
 • A Téli Vásár kedvezményei csak a vásár ideje alatt leadott, felvett megrendelésekre érvényesíthetők.
 • A fenti kedvezmények más akciós vagy állandó kedvezménnyel együtt nem érvényesíthetők, így a törzsvásárlói kedvezménnyel sem, és készpénzre nem válthatók.
 • Az akció kedvezményei más termékcsoportra sem részben, sem egészben nem vihetők át és az akciós termékek semmilyen más termékkel nem helyettesíthetők. Így dioptriás napszemüveg rendelése esetén kizárólag a napszemüvegre vehető igénybe a vonatkozó kedvezmény, de a dioptriás lencse fogyasztói ára 100%-ban fizetendő, és a „Második napszemüveg 50% kedvezménnyel” ajánlatunk sem vonható össze az akció kedvezményével.
 • Az akció kedvezménye vállalati szerződött vásárlások esetén nem vehető figyelembe. Szerződött egészségpénztárak tagjai a szerződésben foglalt kedvezményeik helyett vehetik igénybe az akció kedvezményeit. A 20.000 Ft értékű szemüvegkedvezmény kupon engedménye és a Téli Vásár kedvezményei egy vásárláson belül sem részben, sem egészben nem vonhatók össze.
Látásvizsgálat További részletek

További Ajánlataink

NAPI KONTAKTLENCSE AKCIÓ

Élje át a tökéletes látás élményét télen is, vásároljon most kedvezményesen napi kontaktlencséinkből!

Az akció időtartama: 2020. január 6. – február 19.

Akciós ajánlataink: Az akció időtartama alatt bármely doboz napi kontaktlencse megrendelése esetén az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

 1. Kiemelt ajánlatunk: Az iWear Harmony Spherical Daily kontaktlencsét 9.480 Ft/doboz teljes fogyasztói ár helyett csak 6.480 Ft/doboz áron kínáljuk vásárlóinak.
 2. Az üzletünk által forgalmazott bármely más napi cseréjű kontaktlencse megrendelése esetén 15% kedvezményt biztosítunk a lencsék teljes fogyasztói árából.

Az akció feltételei:

 • 1. sz. ajánlatunk kedvezménye kizárólag az iWear Harmony Spherical Daily kontaktlencse megrendelése esetén érvényes.
 • 2. sz. ajánlatunkban kizárólag a következő napi cseréjű kontaktlencsék vesznek részt: iWear Harmony Astigmatism, iWear Activ Spherical, iWear Activ Presbyopia, iWear Fresh Spherical Daily, SofLens Daily Disposable, SofLens Daily Disposable Toric, 1-Day Acuvue TruEye, 1-Day Acuvue Moist, Dailies Aqua Comfort Plus, Dailies Aqua Comfort Plus Toric, Dailies Total 1., Dailies Total 1. Multifocal. Más, a felsorolásban nem szereplő kontaktlencsére ajánlatunk nem vonatkozik.
 • A Kontaktlencse Előfizetés Program nem része az akciós ajánlatnak, így a kontaktlencse előfizetés keretében az akció kedvezménye nem érvényesíthető.
 • Az akciónak nem képezik részét a kontaktlencse használatához szükséges egyéb kiegészítők.
 • Az akcióban szereplő termékek más termékekkel nem helyettesíthetők.
 • Az akció kedvezményei más, kontaktlencsére vonatkozó kedvezményekkel nem vonhatók össze.
 • Az ajánlatnak a szemvizsgálat nem képezi részét, ezért annak díját az arra vonatkozó általános szabályok szerint kell megfizetni.
 • Az akciós kedvezmény más kedvezményre és készpénzre nem váltható át.• Az egészségpénztári partnerek saját kedvezményeik helyett választhatják akciós ajánlatunkat.
Megnézem az üzletlistát További részletek

TÉLI NAPSZEMÜVEG VÁSÁR: AKÁR 50%* KEDVEZMÉNY

Sok mindenben különbözik a tél a nyártól, de van, amiben hasonlítanak: napszemüvegben mutatják meg a legszebb arcukat! Vásároljon most akár 50%* kedvezménnyel napszemüveget üzleteinkben!

Akció időtartama: 2020. január 3 – február 26.

*Az itt megjelenő termékeket teljes fogyasztói áron tűntetjük fel.

SOLARIS

SOL STSP 007 LL 5300 1320001014 Gyerek 9990 Ft

TOMMY HILFIGER

THF TH 1198/S 7PYA3 5100 762753021779 Férfi 46990 Ft

In Style

INS ILEF01 HP 5400 8719154097867 Női 23990 Ft

Akciós ajánlatunk:

Az akció időtartama alatt napszemüvegjeinkre 10%, 30%, 50% kedvezményt biztosítunk.

Az akció további szabályai:

 • Az akcióban résztvevő napszemüvegek kedvezmények szerinti besorolásáról a terméken elhelyezett százalékos matricák adnak tájékoztatást, de az adott napszemüveg eladási árát mindenkor a bolti pénztárgép adatai határozzák meg. A napszemüvegeken elhelyezett százalékos matricák tájékoztató jellegűek.
 • A felsorolt termékcsoportokon kívül semmilyen más termék, szolgáltatás nem vesz részt az akcióban.
 • A fenti kedvezmények más akciós vagy állandó kedvezménnyel együtt nem érvényesíthetők, így a törzsvásárlói kedvezménnyel sem, és készpénzre nem válthatók.
 • Az akció kedvezményei más termékcsoportra sem részben, sem egészben nem vihetők át és az akciós termékek semmilyen más termékkel nem helyettesíthetők. Így dioptriás napszemüveg rendelése esetén kizárólag a napszemüvegre vehető igénybe a vonatkozó kedvezmény, de a dioptriás lencse fogyasztói ára 100%-ban fizetendő, és a „Második napszemüveg 50% kedvezménnyel” ajánlatunk sem vonható össze az akció kedvezményével.
 • Az akció kedvezménye vállalati szerződött vásárlások esetén nem vehető figyelembe. Szerződött egészségpénztárak tagjai a szerződésben foglalt kedvezményeik helyett vehetik igénybe az akció kedvezményeit.

 

Üzleteinkben elérhető
Állandó Vision Express kedvezmények

Diák kedvezmények

A diákigazolványt felmutató vásárlók számára az alábbi állandó kedvezményeket garantáljuk a saját részre történő vásárlásaik során:
20% kedvezmény a Vision Express üzleteiben megtalálható bármelyik szemüvegkeret teljes fogyasztói árából, amennyiben a komplett szemüveget
üzletünkben készíttetik el.
10% kedvezmény a Vision Express üzletek által forgalmazott bármelyik kontaktlencse teljes fogyasztói árából.

Gyermek kedvezmény

A 10 éves kor alatti gyermekek részére minden Vision Express üzletben 30% kedvezményt biztosítunk a gyermek szemüvegkeretek teljes fogyasztói árából, amennyiben a komplett szemüveget üzletünkben készíttetik el.

Napszemüveg kedvezmény

Két napszemüveg egyidejű megvásárlása esetén az alacsonyabb vételárú napszemüveg fogyasztói árából 50% kedvezményt biztosítunk vásárlóinknak.

Nyugdíjas kedvezmények

Nyugdíjas vásárlóink számára az alábbi állandó kedvezményeket garantáljuk a saját részre történő vásárlásaik során:
20% kedvezmény a Vision Express üzleteiben megtalálható bármely szemüvegkeret teljes fogyasztói árából, amennyiben a komplett szemüveget üzletünkben készíttetik el.
10% kedvezmény a Vision Express üzletek által forgalmazott bármelyik kontaktlencse teljes fogyasztói árából.

Ajánlataink sem egymással, sem más kedvezménnyel nem vonhatók össze. Az ajánlatok pontos feltételeiről érdeklődjön üzleteinkben.

Szeretne időben értesülni legfrissebb ajánlatainkról és újdonságainkról?

A Vision Express hírleveléből
naprakész információkat kaphat
termékeinkről és exkluzív akcióinkról!

Kérem!