Prada női napszemüvegek: stílus egyenesen Olaszországból

Prada női napszemüvegek: stílus egyenesen Olaszországból

A Prada név a legtöbb fül számára ismerősen cseng. Nem csoda, a világszerte elismert olasz márka nemcsak luxusruházatot és kézitáskákat tervez és gyárt, hanem high-end napszemüvegeket is. Egy Prada női napszemüveg kiváló, minőségi alapanyagokból készül, stílusos, és remekül viselhetők, így hosszú évekig ruhatárunk kedvenc darabja lehet.

Bár a divat trendjei gyorsan tudnak változni, léteznek olyan klasszikus formák, amelyek örök életűek, és többféle stílusba belepasszolnak. A Prada napszemüvegei között számos időtlen darab van, amelyeknél nem kell tartani attól, hogy jövőre kimennek a divatból. Amennyiben az arcformánknak és stílusunknak megfelelő darabot választottuk, hosszú évekig hordhatjuk napszemüvegünket, főleg, ha olyan kényelmes, és olyan jó látásélményt biztosít, mint az olasz márka modelljei!

A Prada női napszemüvegeit ugyanis ezen szempontok figyelembevételével tervezték. Hiába néz ki nagyon jól egy napszemüveg, ha nyomja az orrunkat, vagy lecsúszik. Az olasz mérnökök ezért a stílus és a funkció találkozására törekedtek - és természetesen sikerrel jártak. A több modellen megtalálható állítható orrtámasz remek példa erre, még az aktívabb életet élőknek sem kell aggódniuk, hogy lecsúszik az orrukról. A kényelem másik lényeges pontja az irritáció elkerülése. A Prada napszemüvegek gyakran acetát kerettel készülnek: az acetát egy természetes, növényi eredetű hipoallergén alapanyag, amely még a legérzékenyebb bőrű hölgyeket sem zavarja. Egy Prada napszemüveg arra lett tervezve, hogy hosszú órakat hordhassuk kényelmetlenség nélkül


A kiváló látásélmény szintén kiemelten fontos. Az átmenetes színezésű napszemüvegek előnye, hogy kiválóan alkalmasak autóvezetéshez: a fenti, sötétebb rész remekül kiszűri a zavaró napsugarakat, a lenti, áttetszőbb lencserészen keresztül pedig jól láthatjuk az autó kijelzőit. A szemek nincsenek teljesen elrejtve, így a beszélgetés közbeni szemkontaktusról sem kell lemondanunk. A polarizált lencsék pedig a zavaró visszatükröződés problémáját oldják meg. Ezek a napszemüvegek természetesen 100% UV-védelemmel vannak ellátva, nem kell aggódnunk, hogy az erős napfény károsítja a szemünket. A karcálló bevonat pedig már csak a hab a tortán!


A Prada számára rendkívül fontos, hogy minden hölgy számára megalkossa a tökéletes, arcformájához és stílusához illeszkedő napszemüveget. Mivel egy igazi, klasszikus divatházról beszélünk, nem meglepő, hogy sok időtlen eleganciát megtestesítő modellt találhatunk a kínálatában, amelyek felette állnak a divattrendek folyamatosan változó világának. A kérdés ez esetben inkább az, hogy megtaláljuk-e az arcformánkhoz illeszkedő napszemüveget. Amennyiben szögletes az arcunk, egy kerek lencséjű darab lesz a legjobb választás. Amennyiben inkább kerek az arcunk, pont, hogy egy szögletes napszemüvegkeret adhatja meg a kellő kontrasztot. Természetesen vannak kivételek, de érdemes kicsit tájékozódni napszemüvegvásárlás előtt. Ha bizonytalanok vagyunk, érdemes segítséget kérni az eladóktól!


A Prada női napszemüvegei remek választást jelentenek a divat szerelmeseinek. A stílus, tartósság és funkció együttállásának köszönhetően egy ilyen darab hosszú éveken át gardróbunk kedvenc eleme lehet!


Tekintse meg a Vision Express napszemüveg kínálatát!


Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került