Stílusosan az őszi napsütésben is!

Stílusosan az őszi napsütésben is!

Rohan a világunk, mi pedig szaladunk utána. Pörgünk egész héten, ellátjuk feladatainkat. Munkába járunk, kerülgetjük az embereket a villamoson, sorban állunk este a boltban, de sokunknak végig egy dolog jár a fejében, hogy milyen jó érzés lesz mindezeket a teendőket hét végére magunk mögött hagyni, és egy kicsit kikeveredni a szabadba.

A hét második felében már szervezkedünk is, ki a barátokkal, ki a családdal, rápillantunk a hétvégi időjárás előrejelzésre, és roppant mód megörülünk annak, ha napsütést látunk. Na végre, gondoljuk, itt az idő, hogy önfeledten a szabadban, csak úgy legyünk. Alig várjuk, hogy szombat reggel legyen, végre felvehessük a pár hete beszerzett új őszi kiskabátot, és megindulhassunk utunkra. Van, aki csak abból töltekezik, hogy a villamostól a kedvenc reggeliző helyére nem kell sietni, kiélvezheti a kellemes napsütést arcán, ahogy leül a kávéjával a teraszra, pléddel bebugyolálva elfogyasztja  reggeliéjét, lassan, komótosan. Mások kirándulásokat szerveznek, elutaznak egy tó partjára, felmennek a hegytetőre, és élvezik az őszi napsütés minden pillanatát.


Az sem utolsó szempont, hogy végre félre tudjuk tenni a munkahelyi szolidabb ruháinkat, és igazán önmagunk lehetünk. Stílusunk épp annyira sokszínű, mint az ősz, vagy annál is jobban? Miért ne dobhatnánk fel egy dioptriás napszemüveggel? Sokan nem is tudják, hogy a napszemüveget annak sem kell mellőznie, aki szemüveges. Optikai keretbe éppúgy, mint az arra alkalmas napszemüvegkeretbe el lehet készíteni a dioptriás napszemüveget, a választott lencseszínnel. A divaton túl azt is érdemes fontolóra vennünk, hogy egy dioptriás napszemüveg megfelelő UV védelmet jelent szemeinknek, hiszen azért, mert épp nincs 30 fok, mint nyáron, az UV sugárzás ugyanannyira jelen van. Óvjuk tehát szemeinket, és a szemkörnyéki finom bőrnek pedig segítsünk, hogy minél később ráncosodjon.


A lencse színével kapcsolatban, amellett, hogy az sem elhanyagolandó, hogyan passzol az arcunkhoz, az is fontos, hogy milyen előnyei vannak.


Nézzük csak:


  • A szürke napszemüveglencsével a városban biztosan jól látunk, mert a színeket változtatás nélkül engedi át, és természetes látást biztosít.
  • A zöld napszemüveglencse kiváló vizuális komfortérzetet, relaxáló hatást nyújt.
  • A barna napszemüveglencse vezetéskor és sportoláskor biztosít komfortos látást, mert növeli a kontrasztokat.
  • Aki a most divatos tükrös lencsére vágyik, az is talál magának kínálatunkból.


Várjuk üzleteinkben, ahol keresse a dioptriás napszemüveglencse színválaszték bemutató dobozt, hogy megtalálja az Önnek tetsző lencsét, válasszon egy dögös keretet és legyen stílusos ősszel is, dioptriás napszemüvegeinkben!


Mindemellett az sem elhanyagolandó, hogy ezután nem Ön fog a baráti társaságból háttal ülni a tónak a kávézó teraszán, mert annyira csillog a nap a víz tükrén, hanem önfeledten töltekezhet, gyűjtheti az élményeket, és ha szeretné, ossza is meg velünk Instagram oldalunkon!

Üzlet keresés

Cikk ajánló – cikkek

Ajándékozzon optikai kiegészítőt karácsonyra!

Ajándékozzon optikai kiegészítőt karácsonyra!

Már alig pár nap maradt hátra karácsonyig - a hamar ébredők ekkorra már rég elkészültek az ajándékok becsomagolásával, és az utolsó simításokon is túl vannak. Sokan viszont még ma is gondban lehetnek, hogy milyen aprósággal kedveskedjenek a szeretteiknek. Ha vannak köztük szemüvegesek vagy kontaktlencsét viselők, akkor tudunk pár tippel szolgálni!
Tovább

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került