Új évszak, új stílus: 2023 tavaszi divat

Új évszak, új stílus: 2023 tavaszi divat

A tavasz beköszöntével nem csupán a jó idő, hanem új divattrendek is megjelennek. Nem meglepő, hogy a következő szezonban is az extravagáns megjelenésű, feltűnő és izgalmas ruhák, sminkek és kiegészítők lesznek a középpontban. Ismerje meg a legújabb trendeket a 2023 tavaszi divat útmutatóban!

2023 tavaszi divat trendek, amikre érdemes odafigyelni

1. Trapéz nadrágok és bő farmerek

Az ismert divatmárkák és fast fashion üzletek kínálatában egyaránt megtalálható trapéz nadrágok és bő farmerek a 2023-as tavaszi divat fontos darabjai. Eljött a kísérletezés ideje és érdemes a szűkebb típusú farmereket a tavaszi időszakban átmenetileg félretenni.


2. Aszimmetrikus vonalak

 2023 tavaszi divat útmutatónk nem lehet teljes az aszimmetrikus vonalú ruhák említése nélkül. A ruhák jellegzetessége, hogy az egyik kart és lábat elfedik, míg a másik oldalt szabadon hagyják. A merész darabok valószínűleg nyáron is divatosak maradnak, így az extravagáns stílus kedvelőinek érdemes lehet beszerezni egy könnyed aszimmetrikus szabású ruhát.


3. Áttetsző anyagú felsők

Kényelmes és divatos viseletet keres a napsütötte meleg tavaszi napokra? Az áttetsző anyagból készült felsők hatalmas népszerűségnek örvendenek a szezonban. Nem csupán divatosak, de komfortosak és a fokozatosan melegedő időnek is megfelelnek. Kiváló választást jelentenek a baráti találkozókhoz, szórakozáshoz és kiránduláshoz.


4. Napszemüvegek

A szezonban fokozott népszerűségnek örvendenek négyszögletes keretek, macskaszemek és kerek lencsék. Az alábbi modellekkel nem nyúlhat mellé:

Armani Exchange 0AX4111SU napszemüveg

Armani Exchange 0AX4111SU napszemüveg

Amennyiben kedveli a visszafogott megjelenésű, stílusos over-sized napszemüvegeket, akkor ez az Ön modellje.

Megnézem
Ray-Ban RB2132M napszemüveg

Ray-Ban RB2132M napszemüveg

Kedveli a feltűnő színű darabkat? A jó hír, hogy e piros szemüveg idén kirobbanóan népszerűek. Szerezze be saját Ray-Ban modelljét!

Megnézem
Ray-Ban RB4378 napszemüveg

Ray-Ban RB4378 napszemüveg

A négyzet formájú női napszemüveg valódi jolly joker, mivel a legtöbb arcformához ragyogóan illeszkedik. Egyedi színe pedig alkalmassá teszi formális és baráti eseményekhez is.

Megnézem

Tavaszi divat 2023-ban: milyen sminkek lesznek népszerűek?

A tavaszi divat 2023-ban jelentősen eltér az előző évek meghatározó trendjeitől. Tavasszal a színeké, illetve a visszafogott, természetes sminkeké a főszerep. Szerencsére ezek a népszerű irányzatok a szemüvegeseken is kiválóan mutatnak. Egy szó, mint száz, jöjjenek a tavasz uralkodó trendjei.


Az egyik érdekes irányzat, amelyet már több kifutón láthatott a nagyközönség, az extrém pirosító használat és a rózsás arcpír. Egyes sminkmesterek szerint a kontúrozást felváltja a pirosítókkal történő kiemelés. A monokróm, egységes sminkek nemcsak népszerűek, de költséghatékonyak is, hiszen nincs másra szükség csak egy pirosítóra, sőt, ha nem púdert, hanem krémes változatot szerez be, akkor rúzsként is viselheti kedvenc árnyalatát. Tegyen belőle az arccsontjára, szemhéjára és ajkaira egyaránt. Ezt a trendet bátran viselheti szemüveggel és napszemüveggel is, a fókuszban a bőre és nem a szemhéja lesz.


Az élénk rúzsok viselése köztudottan a szemüvegesek szent grálja, ha sminkelésről van szó. A keret hajlamos uralni a megjelenést, de egy erőteljes ajakszínnel ez könnyedén ellensúlyozható, így keretbe foglalva az arcot. Tavasszal válasszon élénk és bevállalós színeket, sőt, akár olyat, amely illik kerete vagy napszemüvege színéhez. Ebben az évszakban nyugodtan felhívhatja az ajkaira a figyelmet és rengeteg izgalmas szín közül válogathat, tehát könnyedén megtalálhatja a bőrtónusához és személyiségéhez leginkább passzoló árnyalatot.

Használjon élénk színeket a szemhéján is, amely elképesztően különleges megjelenést eredményez. Ez a típusú smink kiválóan mutat önmagában, egy nude körítéssel, hogy a szemére terelje a hangsúlyt. Első blikkre azt gondolhatnánk, ez a trend nem passzol a szemüveghez, de a képen jól látható, hogy játékos és kreatív megoldást jelenthet. Az egyébként is stílusos keretet izgalmas csavarral dobhatja fel, ha színes tust vagy sminket visel.


Nincs is szebb a tiszta és vibráló arcbőrnél, amelyről sugárzik az életerő és frissességet áraszt magából. A trend kulcsa a megfelelő arcápolási rutin kialakítása és olyan sminkek használata, amelyek kiemelik a bőr természetes szépségét. Több olyan termék kapható a sminkpultokon, amelyek alapozó bázisként használva visszafogott csillogást adnak arcbőrének.

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került