HUGO BOSS – A FÉRFIAS ELEGANCIA

HUGO BOSS – A FÉRFIAS ELEGANCIA

Közel 100 éve lépett a piacra, mára a világ egyik meghatározó férfi divatmárkájává vált. Legyen szó bármilyen termékről, a férfias elegancia, és a kifinomult stílus jellemzi. A Hugo Boss mostanra a napszemüveg piacon is hódít, ismerd meg a márka történetét és a legújabb férfi modelleket is! 

Évszázados Hugo Boss történelem

Prémium termékek a viharos Európában

A Hugo Boss-t 1924-ben alapították, de csak 1977-ben lett saját védjegye a márka, amit azóta világszerte ismernek. A legelső évek likviditási gondjait a náci hadseregnek szállított egyenruhákkal küszöbölték ki, ám a háború után pont ez okozta azt, hogy a cég kishíján megszűnni kényszerült. Az alapító ügyvédjének támogatásával végül folytatták tevékenységüket és tovább gyártották öltönyeiket. A Hugo Boss a ’80-es évek elejétől már olyan sportágak szponzoraként is feltűnt, mint a Forma-1, a golf és a tenisz. A kezdetektől az elegancia és a kifogástalan megjelenés mellett tették le a voksukat, sosem szerettek volna lejjebb adni a prémium minőségből, és ez végül meg is hozta a sikert számukra. Mára 124 ország több, mint 6300 üzletében árulják termékeiket, nőknek és férfiaknak egyaránt.

Képek forrása: http://bit.ly/2YNZVGY, http://bit.ly/2N64o0z ; http://bit.ly/33I7huy , http://bit.ly/33I7huy

A ruházati termékeken túl

A sportszponzorációkkal nagyjából egyidőben, néhány év eltéréssel léptek a piacra az első Hugo Boss illattal és napszemüveg-kollekcióval is. 1995-ben már az első bőrcipő kollekciójukat is bemutatták, mostanra pedig szinte teljes egészében megtestesíthették az elegáns és kifogástalan Hugo Boss karaktert saját termékeikkel. Filozófiájukban a kortárs elegancia és a tökéletesség elengedhetetlen kelléke keveredik: a Hugo Boss így kiváló lehetőség egy vezetőbeosztású vagy magát magasra rangsoroló ember számára, hogy önbizalmát kinézetével is növelje. Termékeik különbözőségével mindemellett arra is törekednek, hogy az egyéniség se maradjon háttérben, kollekcióikkal diktálni és nem követni igyekeznek a divatot.

Kép forrása: http://bit.ly/2YUcWPv

Felelősségvállalás Hugo Boss módra: a Hugo Boss Díj

1996-ban létrehozták a Hugo Boss Díjat, amit minden második évben adnak át. Az elismerést a Solomon R. Guggenheim Múzeum és Alapítványal közösen ítélik meg azon művészeknek, akiknek munkája jelentősen hozzájárult a kortárs képzőművészet fejlődéséhez. Mostanra a díj a képzőművészek egyik legnagyobb elismerésévé vált, és nem csupán az ösztöndíj értéke miatt van így – 100 ezer dollárt kap a díj nyertese – hanem azért is, mert a választott művész munkáit a New York-i Guggenheim Múzeum is kiállítja. A díjra nemre, korra, származásra és művészeti ágra való tekintet nélkül bárki pályázhat, így nem csupán egy szűk réteg, hanem az egész világ számára hirdeti a kortárs művészet értékeit.

Kép forrása: http://bit.ly/31N6zuj

Hugo Boss: a jelenkor eleganciája

A márka képviselői

Minden márka számára fontos, hogy olyan egyéniségek képviseljék termékeiket, akik nem csupán széles körben ismertek, hanem munkásságukkal és emberi tulajdonságaikkal is azt az értéket képviselik, amit a márka üzenni kíván. A Hugo Boss olyan férfiak számára tervezi és készíti termékeit, akiknek az elegancia mindennapi igényük, ugyanakkor a sport is kiemelten fontos számukra. Különböző termékeiket eltérő területen tevékenykedő, ám annál nagyszerűbb hírességek képviselik, legyen szó parfümről vagy napszemüvegről.

Képek forrása: https://dailym.ai/2YQ4mB2 ; http://bit.ly/301jt7m ; http://bit.ly/300MAHH

A kifinomult stílus napszemüvegei

Az idei év kampányarcának nem mást, mint Supermant, azaz a Clark Kentet megformáló Henry Cavill színészt választották. Hollywood egyik legnagyobb sztárja úgy viseli a Hugo Boss szemüvegeket, mintha csak ráöntötték volna, de nem csupán külső tulajdonságaival vívta ki a cég elismerését. Színész karrierje mellett rendszeresen jótékonykodik, ő az egyik nagykövete a Gerard Durell által alapított Durell Wildlife Conservation Trust alapítványnak, ami az állatok kihalása ellen küzd és tevékenykedik. Emellett rendszeresen gyűjt adományokat a nyugdíjas amerikai tengerészgyalogosokat támogató egyesületnek is.

Két stílus, hat napszemüveg

Vászonnadrág öltönnyel? Lehet, hogy elsőre túl hivatalosnak tűnik, de ha egy Hugo Boss napszemüveggel párosítod, máris egy stílusos férfi tekint majd rád vissza a tükörből! Ha jobban kedveled a színes darabokat, akkor kék lencsével is találsz napszemüveget a Vision Express webshopon, ahol most akár féláron vásárolhatsz Hugo Boss napszemüveget!

Kép forrása: http://bit.ly/2yZSWeC

A képen látható vastagkeretes Hugo Boss férfi napszemüveget ide, a vékonyabb keretű szürke lencsés darabot ide, a kék lencsés Hugo Boss napszemüveget ide  kattintva találod.

Ha szívesen kevered az eleganciát a sportos stílussal, Hugo Boss napszemüvegekkel akkor sem foghatsz mellé! Legyen szó akár világos ruhadarabokról, akár sötétebbekről, tuti találni fogsz egy olyan napszemüveget, aminek köszönhetően tökéletes egyensúlyban lesz megjelenésed.

Kép forrása: http://bit.ly/33CoRAa

A képen látható barna keretes Hugo Boss férfi napszemüveget ide, a zöld lencsés napszemüveget ide, a világosbarna lencsés férfi napszemüveget pedig ide kattintva találod.