NAPSZEMÜVEG KÖRKÉP ÉS ONLINE VÁSÁRLÁS

NAPSZEMÜVEG KÖRKÉP ÉS ONLINE VÁSÁRLÁS

Egyre szélesebb napszemüvegkínálattal találkozhatnak azok, akik veszik az időt és a fáradságot, hogy ellátogassanak az üzletekbe és egyesével felpróbálják a kihelyezett napszemüvegeket. De mi a helyzet akkor, ha nincs idő egy hosszú körútra, és legszívesebben ki sem mozdulnánk a hűs lakásból?

Talán klisé, hogy a szemüveg öltöztet, de azzal biztosan senki nem tud vitába szállni, hogy egy jól kiválasztott darabban, egy kalapban vagy egy szuper ruhában és egy szuper napszemüvegben bárki filmsztárnak érezheti magát! Az is biztos, hogy minél több nyár van az ember háta mögött, annál inkább tudja, melyik az a forma, ami a leginkább illik hozzá. Stílusunk azonban sokszor változik, és egy idő után unalmassá válhat a jól bevált típus. Vagy mégsem?

Képek forrása: https://www.pexels.com/photo/woman-wearing-sunglasses-1926768/?utm_content=attributionCopyText&utm_medium=referral&utm_source=pexels  ; https://www.baldingbeards.com/wp-content/uploads/2019/02/best-aviator-sunglasses-for-men-featured-image-1-1024×596.jpg

Hasonló Ray-Ban napszemüvegekért kattints!

 

Nagy divatmárkák napszemüvegei

 

Egyre inkább presztízskérdéssé válik, hogy a nagy divatcégek saját kollekcióval jelenjenek meg a szemüvegpiacon is. Talán nem is kell hatalmas divatszakértőnek lenni ahhoz, hogy egy-egy ruhára ránézésre megmondja az ember, kinek a tervezőasztaláról érkezett az ötlet. A hangulat, az érzés, a stílus és a dizájn egyediségét a ruhák, táskák, cipők esetében egyértelműen meghatározza a márka, miért lenne ez másképp a szemüvegekkel? Dolce & Gabbana szerint például a nők akkor a legszebbek, ha szexik és nőiesek, ugyanakkor mindezt az érzést egy hamisítatlan olasz színvilággal és mediterrán hangulattal hirdetik a világnak.

Kép forrása: https://www.fashiongonerogue.com/wp-content/uploads/2017/04/Dolce-Gabbana-Eyewear-Spring-Summer-2017-Campaign02.jpg

Hasonló Dolce & Gabbana szemüvegért kattints 

Elég csupán ránézni márkák sorára megújult webshopunkban, és máris látszik mennyire különböző karakterű és stílusú darabokkal találkozhatsz majd egy-egy brandre kattintva.

A napszemüveg márkák megtekintéséhez ide kattints.

 

Hírességek napszemüvegben

 

A Vision Express webshopjában található 39 márka között ugyanúgy megtalálhatóak a nagyobb ruházati márkák képviselői is, mint a hagyományosabb, születésüktől fogva napszemüveggyártással foglalkozó kultikus cégek. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy egy Vouge, Dior vagy Furla napszemüveg elkészítésénél kevesebb figyelmet fordítanának a gyártók azokra a technikai részletekre, amiknek egy napszemüveg esetében meg kell felelni. Nem véletlen az sem, hogy egyre nagyobb sztárok állnak be a márkák napszemüvegeinek képviselői közé. Olyanok, akiknek hírnevük és presztízsük miatt kiemelten fontos, hogy az általuk képviselt termékek nem csupán az aktuális divatnak, hanem az egészségügyi szempontoknak is tökéletesen megfeleljen.

Vouge napszemüvegekért ide kattints.

 

Hol érdemes napszemüveget venni?

 

Ahhoz viszont, hogy egészen biztosan olyan minőségű napszemüveg érkezzen meg hozzád, mint amit a márka hirdet, érdemes biztos forrásból vásárolnod. A megbízható boltok termékeinek esetében azonban nem csupán a minőség színvonalas.  Ha ne adj isten bármi problémád adódna a rendelt termékkel, ilyen boltok esetében tuti biztos, hogy egy létező vevőszolgálat munkatársai a törvényeknek megfelelő módon állnak majd rendelkezésedre a panaszkezelés során. A Vision Express vevőszolgálatát minden esetben online is eléred, ha pedig telefonon érdeklődnél szemüvegeddel kapcsolatban, azt egy ingyenesen hívható telefonszámon teheted meg. A Vision Express vevőszolgálat elérhetőségeiért ide kattints.

Kép forrása: https://images.pexels.com/photos/2433159/pexels-photo-2433159.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260

 

A Vision Express Napszemüveg webshopja

 

Napszemüveg márkák

A webshopon található több mint 1200 modell között nem csupán a nagyobb divatcégek női és férfi napszemüveg modelljei érhetők el, hanem olyan klasszikus márkák termékei is rendelkezésedre állnak, mint például a Ray-Banvagy a Polaroid. Legyen a stílusod laza, sportos vagy elegáns, ezen az oldalon biztosan megtalálod majd azt a szemüveget, amiben leginkább önazonos lehetsz! Érdemes körülnézned olyan, eddig számodra talán ismeretlenebb márkák között is, mint például a Sensaya, a Seen, a Solaris, az InStyle vagy a C-Linefőleg akkor, ha a mai trendeket szimpatikusnak, a nagyobb divatcégek napszemüvegeinek árait azonban kicsit borsosnak találod.

Hasonló Solaris napszemüvegekért kattints.

 

Napszemüveget forma és típus szerint is kereshetsz

 

Ha a formában vagy biztos, ezért elősorban nem márkákra, inkább típusra keresnél rá, a webshopon így is válogathatsz a termékek között! Mindemellett nem csupán a felnőttek, hanem a gyermekek számára is rengeteg napszemüveget találsz az áruházban, melyek az aktuális akcióknak köszönhetően időről-időre nagyszerű áron érhetők el.

Kép forrása: https://i.pinimg.com/originals/af/c7/ed/afc7ed4713e225a9a47461fa693b195c.jpg

Hasonló gyermek-napszemüvegekért kattints.

 

Online rendelés kockázat nélkül

 

Már majdnem megvettél egy napszemüveget, de félsz, hogy felpróbálva mégsem nyeri el tetszésedet? Ezen az oldalon akkor is nyugodtan kattinthatsz a fizetés gombra, tuti, hogy nem dobsz ki pénzt az ablakon: a Vision Express webshopból rendelve ugyanis a megvásárolt termék kézhezvételtől számított két héten belül pénzvisszafizetést garantálnak! A termék ára is egészen biztosan annyi lesz, mint amit az egyes daraboknál feltüntetve látsz, a szállításra ugyanis nem számolnak fel plusz költséget. Dőlj hátra, válogass kényelmesen a garantáltan eredeti napszemüvegek között, és ha hétköznapokon délig rendelsz, akkor akár már másnap szembe nézhetsz nyári önmagaddal.

Kép forrása: https://images.pexels.com/photos/2169095/pexels-photo-2169095.png?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260