Akciók

Kínálatunk

Arcunk formája, hajunk és szemünk színe mind-mind olyan jellegzetes és egyedi tulajdonságok, amiket érdemes figyelembe venni, mielőtt napszemüveget választunk. Találja meg az Önhöz leginkább illő darabot! Válassza ki a kívánt kategóriákat, majd nyomja meg a “Termék szűrése” gombot!

*Az oldalon szereplő napszemüvegek az eredeti fogyasztói áron vannak feltűntetve.

Kiemelt ajánlatunk

Miért a Solaris?

A Solaris különlegessége, hogy az exkluzív márkái mellett egy helyen kínálja a legismertebb nemzetközi divatmárkák legújabb modelljeit is. Legyen szó akár Unofficial, In Style, C-Line, Solaris, Seen, Tommy Hilfiger, Ray-Ban, Oakley, Michael Kors, Prada, Gucci vagy Dior napszemüvegről, a Solaris kínálatában mindenki megtalálja a stílusához és pénztárcájához leginkább illő darabot.

A napszemüvegek kényelmét és előnyeit mindenki számára elérhetővé tesszük, hiszen választékunkban polarizált lencsével készült napszemüvegek mellett megtalálhatók olyanok is, melyekből dioptriás napszemüveg készíthető. Így azoknak a szemüvegviselőknek sem kell napsütésben hunyorogniuk, akik nem szeretnének kontaktlencsére váltani. Emellett gyermekek számára is kínálunk kiváló minőségű napszemüvegeket, melyek tökéletesen megóvják látásukat.

Milyen a jó napszemüveg?

A jó minőségű napszemüveg nemcsak divatos kiegészítő, de kiemelten fontos szerepe van az egészség-védelemben is, mivel a fokozott UV-sugárzás nem csupán bőrünk, hanem szemünk egészségét is veszélyezteti.

A jó napszemüvegnek az alábbi tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

  • Teljes mértékben szűrje ki a káros sugarakat
  • Csökkentse a szembe jutó fény erősségét, egyenletesen szűrve a különböző színeket
  • Speciális esetekben, egyes színeket kiemelve, erősítse a kontrasztokat.
  • Legyen optikailag tökéletes
  • Ne torzítson, ne legyen prizmás hatása

Mit nyújt Önnek a polárszűrős napszemüveglencse?

A napfény hullámokban terjed, melyek a háromdimenziós tér minden irányába rezegnek. A polarizált fény szintén terjed, de többnyire két irányban: horizontálisan és vertikálisan. A vertikális fény hasznos információt közvetít az emberi szemnek, lehetővé téve, hogy színeket és kontrasztokat lássunk. Ezzel szemben a horizontális fény ún. “optikai zavart” okoz és vakít, ugyanakkor a látott kép szempontjából felesleges.

A polárszűrős napszemüveglencsék speciális kialakításuknak köszönhetően 100%-ig kiküszöbölik a vízszintesen visszaverődő vakító fényt, mellyel megakadályozzák a szem irritációját, így szemünkkel nem hunyorgunk.

Ha Ön polárszűrős napszemüveget visel:

  • nincs többé vakító fény,
  • javul a fénylátás, és élesebbé válnak a kontrasztok,
  • a színek kiválóan élvezhetők, élettel telibbek lesznek.

Miért kiemelten fontos a szem védelme
az UV-sugárzással szemben?

A nagy mennyiségű UV-sugárzás káros hatásai életünk során összeadódnak. A károsodás lassan és fájdalommentesen, szinte észrevétlenül rombolja a szemünket, de színlátást okozó problémák vagy az éjszakai látásélesség gyengülése formájában is jelentkezhet. Szemünk védelme miatt ezért elengedhetetlen a megfelelő UV-védelemmel ellátott napszemüveg viselése.

A gyermekek és a fiatalok különösen veszélyeztetettek, mert szabadidejük nagy részét a szabadban töltik, ezért a szülőknek ügyelniük kell arra, hogy gyermekük rendszeresen viseljen napszemüveget ott, ahol erős UV-sugárzásnak van kitéve.

Szeretne időben értesülni legfrissebb ajánlatainkról és újdonságainkról?

A Vision Express hírleveléből
naprakész információkat kaphat
termékeinkről és exkluzív akcióinkról!

Kérem!