Hogyan válasszuk ki a tökéletes szemüveglencsét?

Az ideális szemüveg elengedhetetlen része a megfelelő szemüveglencse kiválasztása. Ha a lencse nem hibátlan minőségű és típusú, akkor a szemüveg többet árt, mint használ viselője számára. Rövid tesztünk segítséget ad az Önnek való lencse kiválasztásában.

Hány éves?

45 év alatti 45 év feletti

Milyen távolságra lát rosszul?

Közelre Távolra

Milyen távolságra lát rosszul?

Távolra és közelre Csak közelre

Az Önre legjellemzőbb élethelyzet?

Vezetés
Futás, sportolás
Laptop használat

Az Önre legjellemzőbb élethelyzet?

Telefon
Laptop
Olvasás/Modellezés

Az Önre legjellemzőbb élethelyzet?

Vezetés, bevásárlás
Futás, sportolás
Laptop, olvasás, telefon

Az Önre legjellemzőbb élethelyzet?

Irodai környezet, tárgyalások
Laptop, háztartási munka
Telefon, olvasás

Ajánlott TOP Termék

Optimális ajánlatunk az Ön számára a Relax lencse. Ha prémium megoldásra vágyik, kérje Blue Filter bevonattal!

(Az optimális ajánlatunk egy olyan speciális lencse, amit kifejezetten azok számára fejlesztettek ki, akiknek a szeme túlterhelt az állandó közelrenézéstől – monitor, telefon, olvasás. Prémium megoldásként a felületére kérhet egy speciális réteget, ami a digitális eszközökből származó, szemfáradtságért és álmatlanságért felelős kék fényt szűri.)

Extrák TOP termékhez

Ha magas a dioptriája, ez a lencse vékonyítva is elkészíthető. Ha zavarja az erős fény, ez a lencse fényre sötétedő változatban is elérhető.

Kiegészítő ajánlataink

Dioptriás napszemüveg vagy kontaktlencse + napszemüveg

Ajánlott TOP Termék

Az optimális ajánlatunk egy könnyű, UV szűrős lencse, ha pedig egy prémium megoldásra vágyik, kérjen rá Blue Filter bevonatot is!

(Az optimális ajánlatunk egy olyan színtelen, könnyű lencse, ami teljesen megvédi a szemei a káros UV sugárzástól. Prémium megoldásként a felületére kérhet egy speciális réteget, ami a digitális eszközökből származó, szemfáradtságért és álmatlanságért felelős kék fényt szűri.)

Extrák TOP termékhez

Ha magas a dioptriája, ez a lencse vékonyítva is elkészíthető. Ha zavar az erős fény, ez a lencse fényre sötétedő változatban is elérhető.

Kiegészítő ajánlataink

Dioptriás napszemüveg vagy kontaktlencse + napszemüveg

Ajánlott TOP Termék

Az optimális ajánlatunk egy általános multifokális lencse komfortnövelő rétegekkel. Ha pedig egy prémium megoldásra vágyik, kérjen rá Blue Filter bevonatot is!

Ez a szemüveg minden távolságra éles látást biztosít, akár vezet, akár a telefonján böngészik, bevásárol vagy olvas. Nem kell szemüvegeit cserélgetnie vagy keresgélnie.Felületén olyan rétegek találhatóak, amelyek növelik a lencse élettartamát és pihentetik a szemet. Prémium megoldásként a felületére kérhet egy speciális réteget,ami a digitális eszközökből származó, szemfáradtságért és álmatlanságért felelős kék fényt szűri.)

Extrák TOP termékhez

Ha sokat ül számítógép előtt, akkor válasszon széles látómezejű típust. Magas dioptria esetén akár vékonyított változatban is.

Ha zavarja az erős fény, ez a lencse fényre sötétedő változatban is elérhető.

Kiegészítő ajánlataink

Dioptriás napszemüvegváltozat vagy egy egyszerű olvasó szemüveg

Ajánlott TOP Termék

Az optimális ajánlatunk egy irodai munkaszemüveg, komfortnövelő rétegekkel. Ha prémium megoldásra vágyik, kérje ezt a lencsét Blue Filter bevonattal!

Ez egy olyan közeli szemüveg, amivel nem csak olvasni lát élesen, hanem a monitort is. Két változatban rendelhető. Az egyik 2, a másik 4 méteren belül biztosít kényelmes, komfortos látást. Felületén olyan rétegek találhatóak, amelyek növelik a lencse élettartamát és pihentetik a szemet. Prémium megoldásként a felületére kérhet egy speciális réteget, ami a digitális eszközökből származó, szemfáradtságért és álmatlanságért felelős kék fényt szűri.)

Extrák TOP termékhez

Ha rendkívül nagy digitális megterhelének van kitéve a szeme, válasszon személyreszabott kivitelezésű típust.

Ha magas a dioptriája, a top ajánlat vékonyítva is elkészíthető.

Kiegészítő ajánlataink

Egyszerű olvasó szemüveg

Szeretne időben értesülni legfrissebb ajánlatainkról és újdonságainkról?

A Vision Express hírleveléből
naprakész információkat kaphat
termékeinkről és exkluzív akcióinkról!

Kérem!