Vision Express Plusz Garancia

Biztonság, csak napi néhány forintért!

Letört a szemüveg szára? Megkarcolódott a szemüveglencse? Netán elhagyta szemüvegét vagy csak nem találja? Szolgáltatásunk biztonságos és takarékos megoldást kínál az Ön számára, így már akár 4 Ft napi költség mellett teljes biztonságban tudhatja szemüvegét. A Vision Express Plusz Garancia keretében kínált javítási, csere és újravásárlási kedvezmények a vásárlástól számított 2 éven belül 1-1 alkalommal vehetők igénybe bármely komplett szemüvegre, legyen az választékunk legolcsóbb, vagy akár legdrágább terméke. A szolgáltatás díja minden esetben az Ön által megvásárolt szemüveg vételárához igazodik.*

A termék minőségi hibájára visszavezethető sérülés esetén a törvényileg előírt 1 év helyett, üzleteinkben 2 évig biztosítunk Önnek jótállást.

Ha megsérült a szemüvege…

Először megnézzük, hogy szemüvege javítható-e. Ha a szemüveg nem javítható, néhány napon belül elkészítjük az eredeti megrendeléssel megegyező új szemüveget. Ekkor Ön a javítás, csere, vagy adott esetben az új komplett szemüveg (keret+lencse) kedvezmények nélküli vételárának 25%-át fizeti, a fennmaradó részt átvállaljuk.

Ha elveszett a szemüvege…

Keresse fel bármelyik üzletünket, és néhány napon belül elkészítjük az eredetivel megegyező szemüveget. Ebben az esetben költségkímélő megoldásként egyszeri 50%-os kedvezményt biztosítunk Önnek a Vision Express Plusz Garancia szolgáltatásunk keretében.

*További információért kérjük, forduljon üzleteinkben kollégáinkhoz, vagy keresse vevőszolgálatunkat az ingyenesen hívható telefonszámon!
Tel.: 06-80-284-746
Minden hétköznap 10:00 – 17:00 között

Ajánlatunk a 2009. február 16. után megrendelt szemüvegek esetén érvényes!

Szeretne időben értesülni legfrissebb ajánlatainkról és újdonságainkról?

A Vision Express hírleveléből
naprakész információkat kaphat
termékeinkről és exkluzív akcióinkról!

Kérem!