Köszönjük vásárlóinknak!


2022 szeptemberében a Vision Express és a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége közös adománygyűjtési akciót indított a látásproblémával küzdő rászorulók megsegítésére. A kezdeményezést sikerrel zártuk, köszönhetően vásárlóink támogatásának.


Közös célok

2022. szeptember 1-jén indult el az a jótékonysági akció, melynek keretében a Vision Express vásárlói hozzájárulhattak a nehéz anyagi helyzetben lévő, látásproblémával küzdők megsegítéséhez. A LIONS Clubok Magyarországi Szövetségével együttműködve célunk az volt, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük az éles látás adta szabadságot. Az akció során a 2023 márciusáig összegyűlt adományok és a LIONS Clubok helyi szervezeteinek segítségével 2024. március végéig több tucat rászorulónak tudtunk együttes munkával szemüveget biztosítani.


Segítség számokban

Összesen 520 500 forint gyűlt össze a kezdeményezés során.

A Vision Express 50 üzletében vásárlóinknak lehetősége volt 250 vagy 500 forintos adománnyal hozzájárulni a jótékonysági akcióhoz.

A szűrővizsgálatokon résztvevő rászorulóknak 50%-os kedvezménnyel biztosítottunk új szemüveget, ezáltal 2x annyi embernek tudtunk segíteni.

A LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének 5 tagszervezete (a balatonfüredi, a kecskeméti Szent László, a Savaria, a győri Patrónus és a pestszentlőrinci klub) vett részt a jótékonysági akcióban.


Köszönjük Önöknek!

Szeretnénk köszönetet mondani minden kedves vásárlónknak, aki hozzájárult ehhez a jótékonysági akcióhoz. A támogatásuk nélkül nem érhettünk volna el ilyen nagyszerű eredményeket. Adományaik révén sok rászoruló ember kapott lehetőséget a jobb látásélmény megtapasztalására, ami jelentősen hozzájárult életminőségük javulásához.



Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került