4 város 4 kollekciója a divathetekről

Újra bejárták a divat négy fővárosát a világ legjobb tervezőinek darabjai, mi pedig választottunk egy-egy produkciót New York, London, Milánó és Párizs kifutóiról: Lela Rose, Burberry, Fendi és Celine őszi-téli kollekcióját mutatjuk meg közelebbről.  

Stílus Brigád

Oscar – ahogyan a legnagyobb divatlapok szeretik

Vasárnap este átadták a legrangosabb filmes elismeréseket Los Angelesben. Az Oscar-gála mára ugyanannyira szól a vörös szőnyegen felvonuló vendégseregről díjakról, mint a díjakról. Az aranyszobrok tulajdonosait ismerjük, de vajon kinek a megjelenését válogatták be a legjobb összeállítások közé a legnépszerűbb, divattal foglalkozó online portálok? Máris mutatjuk!

Stílus Brigád

Napszemüveges jelmezbál

Ha nálad is lapul otthon egy doboz, tele napszemüvegekkel, de még nincs ötleted, hogy idén kinek a bőrébe bújj farsangon, ne gondolkodj tovább: 3 férfi és 3 női napszemüveges jelmezt ajánlunk, amiben kis színészi alakítással még akár a jelmezversenyt is megnyerheted!

Stílus Brigád

Farsangolj szemüvegben!

Nyakunkon a farsangi időszak, hamarosan egymást érik a jelmezes mulatságok, hogy kiabálva űzzék el a régóta itt tanyázó rossz időt. Kitalálni a megfelelő jelmezt egy farsangi bulira mégis sokszor nehezebb, mint gondolnánk, pedig a kulcs legtöbbször az egyszerűségben és egy jó karakter kiválasztásában rejlik. 

Stílus Brigád
További cikkeinkért kattintson ide!

Legnépszerűbb cikkeink