Találd meg az arcformádhoz illő stílust!

Hosszúkás, kerekded, netán gyémánt formájú? Arctípusunk meghatározó szerepet tölt be frizuránk, kiegészítőink és öltözködésünk megválasztásában, ezért fontos, hogy napszemüveg vásárláskor is tisztában legyünk arcunk sajátos anatómiájával, jellemzőivel. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, hogy megtudd milyen napszemüveg áll jól, és női-férfi felállásban meg is kerestük az öt fő arcformához leginkább illő darabokat. 

Stílus Brigád

Hűvös elegancia – a Tommy Hilfiger sikertörténete

Több, mint 30 éve lépett piacra, mára a világ vezető divatcége lett. Egyedi stílusát és hangulatát messziről felismerni, folyamatosan diktálja a legfrissebb trendeket. Ismerd meg a Tommy Hilfiger márka történetét és legújabb napszemüveg kollekcióját! 

Stílus Brigád

Carrera – a merész újító

Wilhelm Anger, a Carrera atyja a kezdetektől fogva ösztönösen és tökéletesen fonta össze a sport és a szemüveggyártás iránti szenvedélyét. Márkája a téli sportok és a Forma-1 elkötelezett szponzora, de több Carrera napszemüveg tűnt már fel a filmvásznon, miközben állandóan jelen vannak a legnagyobb közösségi oldalakon szereplő hírességek fényképein is. A Carrera márka mindig is a saját történetét írta, mi pedig utána jártunk, hogyan tette ezt!     

Stílus Brigád

Polaroid: az instant siker!

Korszakalkotó felfedezések és közreműködések színesítik a Polaroid márka közel 100 éves történetét. De vajon hogyan lett egyik pillanatról a másikra világhírű és mi a sikerük titka? Ennek jártunk utána.

Stílus Brigád
További cikkeinkért kattintson ide!

Legnépszerűbb cikkeink