Így kezd nyugodtan a nyaralást!

Volt már káosz a nyaralás, mert otthon hagytál valamit? Na és azért, mert túl sok mindent pakoltál be? Mutatjuk, hogyan csomagolj össze könnyen, és mi az, amit mindenképp intézz el az utazás előtt!

Stílus Brigád

Napszemüveg körkép és online vásárlás

Egyre szélesebb napszemüvegkínálattal találkozhatnak azok, akik veszik az időt és a fáradságot, hogy ellátogassanak az üzletekbe és egyesével felpróbálják a kihelyezett napszemüvegeket. De mi a helyzet akkor, ha nincs idő egy hosszú körútra, és legszívesebben ki sem mozdulnánk a hűs lakásból?

Stílus Brigád

Így házasodnak a menyasszonyok – a 2019-es év esküvői ruha trendjei

A tiltott formák, kötött színek vagy stílusok kora egy időre biztosan leáldozott: ha menyasszonyi ruháról van szó, a következő években szinte bármilyen típusút megtalálhatsz a különböző divatcégek készletében. Mégis volt néhány olyan elem vagy stílus, ami a legtöbb tervező repertoárjában szerepelt idén, mutatjuk mik voltak ezek! 

Stílus Brigád

Télből a tavaszba – street style a divatheteken

Elengedhetetlen és igen hálás fotótéma a Fashion Weeks bemutatóira érkező vendégek „utcai” viselete. Mi sem tudjuk elengedni, hogy minden alkalommal újra megkeressük azt a domináns elemet, ami a látogatók street style szettjeit jellemezte. Mutatjuk mik voltak ezek az idei őszi/téli divatheteken! 

Stílus Brigád
További cikkeinkért kattintson ide!

Legnépszerűbb cikkeink